CPO Banners_homepage_2000x850px NL.jpg

Verpakkingen die de risico's helpen beheersen

In een wereld die voortdurend verandert, zoeken onze klanten naar manieren om risico te beheersen, zich aan de toekomst aan te passen en materialen verstandig te gebruiken. De juist verpakking maakt een groot verschil, bij het beschermen van uw bedrijf, de naleving van regelgeving en een duurzame bedrijfsvoering.


Als partner van onze klant, onderzoeken wij de invloed die veranderingen op hun bedrijf hebben, in toeleveringsketens, verkoopkanalen, retailformats of de eisen van hun klanten. Door verpakkingen te ontwerpen die op deze veranderingen inspelen, helpen wij hun verkoop te beschermen en klaar te maken voor de toekomst.

Elke dag helpen wij klanten hun risico's aan te pakken, in de hele supply chain. De juiste verpakking voorkomt verspilling en verlies aan verkoop, draagt bij aan goede werkomstandigheden en zorgt ervoor dat regelgeving over voedselveiligheid of andere wettelijke eisen worden nageleefd.

Een duurzame manier van werken en optimaal gebruik van grondstoffen, ondersteunen elk bedrijf.

Verpakkingen dragen zoveel bij - bijvoorbeeld, elke keer dat verpakkingen palletladingen en distributie optimaliseren, is er minder opslag nodig, de handling wordt verminderd en de leveringsritten worden van de weg gehaald.

Bovendien zijn verpakkingen uit golfkarton recycleerbaar en is DS Smith Recycling hierin internationaal leidend. U kunt er zeker van zijn dat onze papieren op verantwoorde wijze zijn ingekocht en dat wij verpakkingen ontwerpen voor optimale betrouwbaarheid, met niet meer materiaal dan nodig.

We bieden praktisch advies, waar u ook gevestigd bent in Europa. Als u graag wil weten hoe we u kunnen helpen risico's te beheersen door verpakkingen, neem contact op of lees verder over klanten die we al helpen.