FifthP Banners_homepage_2000x850px NL.jpg

Verpakkingen die uw omzet verhogen

Consumenten willen hun product snel kunnen vinden, zelfs op overvolle supermarktschappen. Soms kiezen ze iets nieuws of doen een impulsaankoop. Hoe dan ook, de juiste verpakking maakt een groot verschil. Zullen consumenten het merk herkennen, het product vinden en aankopen?

Ontwerp en kleur bepalen herkenning en de verkoopsresultaten. Onze uitgebreide investeringen, in software en kleurcontrole, ondersteunen consistentie en merkherkenning van promoties en winkelformats. Samen met inventieve POS displays is dit van vitaal belang voor succesvolle merkcommunicatie en productlanceringen.

Maar dit is niet alles:

Verpakkingen doen nog veel meer, maken groei in nieuwe verkoopskanalen mogelijk of spelen in op veranderende traditionele retail kanalen en verhogen de in-store availability.

Onze klanten vertellen ons dat beschikbaarheid cruciaal is. Onderzoek van IGD heeft inderdaad uitgewezen dat 37% van de klanten een ander merk kiest, als ze hun favoriet product niet op het schap zien staan.

Alle bedrijven hebben verkoop nodig. Het is van levensbelang. Wij hebben talloze verhalen waarbij we klanten succesvol hebben geholpen; van scherpe omzetgroei, succesvolle productlanceringen tot uitstekende promoties, leiderschap binnen een productcategorie en nog veel meer.

Als u graag wil weten hoe we u kunnen helpen om meer te verkopen, neem contact op of lees verder over de klanten die we al helpen.