AIR Banners_homepage_2000x850px NL.png

Verpakkingen om kosten in uw bedrijf te verlagen

Elke dag, helpen wij onze klanten onnodige kosten weg te halen. Dat is de kracht van slimme verpakkingen, ze drijven efficiëntie doorheen elke stap in de supply chain.

Of de nieuwe ontwerpen nu de productiviteit op de inpaklijn verhogen, beter beschermen tegen schade of optimaal gebruik maken van ruimte, we gaan om met kosten van onze klant alsof het ons eigen geld was.

In feite kan slim gebruik van ruimte uitzonderlijke kansen bieden. Iedere keer dat een verpakking palletbeladingen en distributie optimaliseert, is er minder magazijnruimte nodig, minder handling en halen we vrachtwagens van de weg.

En het gaat nog verder.

Onze flexibele manier van denken over verpakkingen helpt FMCG, B2B en industriële klanten kostenefficiënt in te spelen op onvoorziene veranderingen in hun supply chain..

Tegelijk kijken we ook naar de essentiële zaken om tot een betrouwbare verpakking te komen, die zo belangrijk zijn bij een succesvol partnerschap.

Door voortdurend te investeren in designers, ingenieurs, specialisten en de juiste technologieën, zoeken we steeds grotere supply chain efficientie voor onze klanten. Onze 'Packaging Strategists', noemen dit 'Supply Cycle Thinking', omdat de resultaten elke keer weer behaald worden, elke keer uw product verpakt wordt.

Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen de kosten te verminderen door innovatieve verpakkingen, neem dan contact op, of lees verder over de klanten die we al helpen.