Suez thee header.jpg

SizzlePak : De juiste melanges om de beleving van Suez Thee te vergroten

Thee verovert al duizenden jaren de wereld, maar met name de laatste vier jaar gaat het hard. Vanuit haar woonplaats Purmerend brengt Annemarie van de Bunt onder de naam Suez Thee namelijk diverse losse theeën met passie aan de man. “Ik ben begonnen met 8 verschillende smaken, inmiddels zijn dat er maar liefst 80.”

Een uit de hand gelopen hobby. Zo mogen we Suez Thee van Annemarie wel noemen. "Vier jaar geleden ben ik me volledig gaan richten op het organiseren van High Tea's, waarbij ik vooral losse thee serveerde. Dat liep zo goed, dat ik op een gegeven moment te druk werd. Ik moest er helaas mee stoppen. De passie voor thee is echter altijd gebleven. Op de koffie- en theebeurs kwam ik enige tijd later in contact met een importeur van losse thee. Dat maakte me weer zó enthousiast, dat ik besloot om Suez High Tea om te dopen tot Suez Thee om losse theeën te gaan verkopen.

Voor iedereen de juiste thee

Annemarie zet haar besluit kracht bij met theeproeverijen voor familie en vrienden, maar al snel breidt de klantenkring zich uit. "Thee krijgt steeds vaker de waardering die het verdient en ik vind het een enorme uitdaging om voor iedereen een favoriete thee uit te zoeken. Dat valt in de smaak. Inmiddels heb ik vanwege mijn passie voor losse theeën zelfs de bijnaam Miss Suez."

Uitpakbeleving met SizzlePak®

Inmiddels verkoopt Annemarie tientallen warme en volle theesmaken aan mensen uit het hele land. Via de website – www.suezthee.nl - kunnen mensen snel en eenvoudig thee en thee-accessoires bestellen. Deze worden vervolgens in gerecyclede dozen naar de klant verstuurd. 

"Ik verkoop ook cadeaupakketten en gebruik daarvoor voornamelijk SizzlePak® in de kleuren Goud, Zilver en Naturel. Het is een bijzonder opvulmateriaal, gemaakt van gevouwen papierstrookjes wat de uitpakbeleving vergroot, lege plekken in het pakket voorkomt en er meteen voor zorgt dat het pakket er sjiek uit ziet. "

Genietmomenten

Thee staat volgens Annemarie vooral voor genietmomenten. “Thee is meer dan een lekkere warme drank. Thee staat voor genieten, voor bijzondere momenten, voor aandacht, voor het delen van ervaringen. Dat gevoel wil ik al vanaf het allereerste begin aan mijn klanten meegeven. SizzlePak® heeft de juiste melanges om de beleving van Suez Thee te vergroten.” 

Annemarie van de Bunt, eigenaar van Suez Thee
SizzlePak® heeft de juiste melanges om de beleving van Suez Thee te vergroten
— Annemarie van de Bunt, eigenaar van Suez Thee