For Now. And for the Next.

Onze duurzaamheidsstrategie.

De wereld verandert snel. Consumenten eisen steeds meer van de producten en diensten die zij afnemen. Tegelijkertijd wordt er van alle mogelijke organisaties verwacht dat ze hun impact op het milieu drastisch beperken. En, waar mogelijk, een positieve impact creëren voor de mensen en de planeet.

Duurzaamheid is het hart van ons business model en is de basis van onze doelstelling ‘Redefining Packaging for a Changing World’. Met trots lanceren we onze nieuwe Now and Next duurzaamheidsstrategie, welke zich niet alleen focust op de duurzaamheidsuitdagingen waar we momenteel mee te maken hebben, maar ook op die uitdagingen die een impact zullen hebben op toekomstige generaties.

Onze belangrijkste duurzaamheidsdoelstellingen:

  • De cirkel sluiten door slim design >lees meer
  • CO2-reductie stimuleren >lees meer
  • Afval en vervuiling verminderen >lees meer
  • Natuurlijke hulpbronnen beschermen >lees meer
  • Mensen de middelen geven om de overstap naar een circulaire economie te maken >lees meer

Onze Now and Next duurzaamheidsstrategie focust zich op het sluiten van de cirkel door slim design, natuurlijke hulpbronnen te beschermen door zoveel mogelijk uit elke vezel te halen, afval en vervuiling terugdringen met behulp van circulaire oplossingen en mensen de middelen te geven om de overstap naar een circulaire economie te maken.

Download nu ons rapport en ontdek hoe onze nieuwe strategie ons in staat stelt probleemplastics uit de supermarkt schappen te halen, CO2-emissies in supply chains te reduceren, innovatieve verpakkings- & recyclingoplossingen te bieden en meer mensen te betrekken bij de circulaire economie.