Verpakken uitbesteden: met ProVision® heeft u aan alles gedacht

Innovatieve verpakkingsoplossingen gaan tegenwoordig veel verder dan doordacht verpakkingsmateriaal. Steeds vaker zit de toegevoegde waarde letterlijk ín de doos; in de vorm van handling en extra service. Of in specifieke expertise op het gebied van inkoop- en logistieke processen. Met DS Smith ProVision® geven wij daar heel concreet handen en voeten aan.

Soms komt er bij verpakken nét even iets meer kijken dan – simpel gezegd - “doos open, doos dicht.” Denk bijvoorbeeld aan het samenvoegen van verschillende soorten verpakkingsmaterialen of een complete support kit met diverse onderdelen. Niet zelden bestaan deze uit een golfkartonnen stansverpakking, voorzien van vakverdeling en een buffer van foam. Misschien – en dat komt in de beste sectoren voor - ontbreekt het u aan bepaalde inkoop- of logistieke kennis, waardoor verpakken ineens even niet zo eenvoudig uitpakt… Ja en wat doe je dan? Simpel. U doet een beroep op de service ProVison® van DS Smith. Golfkartonnen verpakking met foam insert of buffer. Opgezet geleverd door DS Smith ProVision

DS Smith ProVision® dient de mens

Met ProVision® nemen wij u met plezier al die zaken uit handen waar u zich liever niet druk over maakt. Denk aan het inkopen van verpakking gerelateerde producten die voor uw verpakking nodig zijn; tapes, ESD materialen en/of foams. Dankzij onze kennis van verschillende soorten verpakkingsmaterialen weten wij precies welke het beste aansluiten bij uw verpakkingsvraag. 

Daarnaast nemen we graag de handling van u over. We kunnen de verpakkingen gebruiksklaar aanleveren aan uw productielijn of die van uw klant. Compleet opgezet, ingezet en indien gewenst geseald of voorzien van ingelijmd foam. Op deze manier kunt u zich focussen op uw kernactiviteiten, kunt u snel aan de slag en bespaart u tijd, risico en dus kosten. 

Golfkartonnen doos met gestanste buffers en insert. Opgezet geleverd door ProVisionMinder risico, minder kosten

Door complete verpakkingstrajecten geheel of gedeeltelijk uit te besteden aan DS Smith bent u verzekerd van een professionele aanpak, waarbij het verlagen van kosten en het verminderen van risico’s centraal staan. Met ProVision® legt u immers het risico van deze handling buiten de deur en zet u meteen een streep door kapitaalbeslag. Zo maakt u optimaal gebruik van “The Power of Less”.

Altijd een oplossing

Wij geven u graag inzicht in de servicediensten van ProVision® en onze andere innovatieve verpakkingsoplossingen. Als u aan ProVision® denkt, denken wij aan de rest.