DS Smith presenteert nieuwe resultaten op het gebied van duurzaamheid

Afgelopen financiële jaar behaalden wij maar liefst negen van onze doelstellingen uit onze Now and Next duurzaamheidsstrategie en werd onze 1,5°C doelstelling gevalideerd door het Science-Based Targets initiative (SBTi).

Sinds de lancering van onze Now and Next Sustainability Strategy hebben we enorme vooruitgang geboekt: we vervangen moeilijk te recyclen single-use plastics, verminderen CO2-uitstoot van onszelf en onze klanten, bieden innovatieve recycling en ontwerpen circulaire verpakkingsoplossingen.

Wij delen onze resultaten omdat wij geloven dat de circulaire economie cruciaal is voor het bereiken van Net Zero. We nemen onze klanten mee in de circulaire economie, onder andere door middel van onze Circular Design Metrics - een tool die onze klanten helpt gefundeerde duurzamere keuzes te maken - en met onze Circular Design Principles, die ervoor zorgen dat onze verpakkingsoplossingen zo zijn ontworpen dat ze geschikt zijn voor de circulaire economie.

Laat u inspireren en download hieronder ons sustainability report. We zijn benieuwd hoe wij, door middel van slimme verpakkingen en betere recycling, ook uw bedrijf kunnen helpen uw duurzaamheidsdoelen te behalen.

Neem contact op voor meer informatie