dominos.jpg

Supply Cycle Thinking

Wanneer men begint na te denken over de hele cyclus, wordt het totaalplaatje duidelijk. Er beginnen zich ideeën te vormen, die op hun beurt leiden tot geïntegreerde en efficiëntere denkwijzen.

Managers, vaker wel dan niet, zien de supply chain als een enkele, rechte lijn. Wij geloven dat hierbij het totaalbeeld onrecht wordt aangedaan. Vrachtwagens en schepen keren vaak leeg terug, verpakkingen van consumptiegoederen moeten worden gerecycled en beschadigde artikelen worden voortdurend geretourneerd. Bovendien wordt er continu informatie uitgewisseld, van het traceren van vrachtwagens tot feedback van klanten over sociale media.

Wij willen anticiperen en beter zijn dan onze concurrenten bij het oplossen van problemen. Dankzij een ruime expertise op verschillende gebieden, zoals ontwerp, productie en recycling, kunnen we de hoogst mogelijke kwaliteit bieden en verder kijken dan een enkele schakel alleen. 

Wij bekijken graag samen met u wat de functie en mogelijkheden van de verpakking is in alle schakels van uw supply chain om maximale resultaten te bereiken. Resultaten die we keer op keer terugzien, elke keer wanneer uw product verpakt wordt.
 
Door gebruik te maken van innovatieve oplossingen en een fantastische service te bieden kunnen we op de behoeften van al onze klanten inspelen. Wij noemen dit 'Supply Cycle Thinking'. Dit uniforme proces vermijdt complexe methoden en vergemakkelijkt het leven van de klant door een doeltreffende, simplistische oplossing aan te bieden.