cover.jpg

Bereid je voor op de toekomst

De wereld in 2025: Drie scenario's voor de toekomst

Tegenwoordig worden enkele van de meest basale aannames over de ontwikkelingen in de wereld in twijfel getrokken. Het lijkt vandaag de dag moeilijker dan ooit om in de toekomst te kijken.

Voorbereiden op de toekomst

Hoewel we niet elke innovatie of trendbreuk kunnen voorspellen totdat ze zich voordoen, is het van levensbelang dat we de sterke mechanismen begrijpen die de komende jaren een bepalende invloed gaan hebben op onze bedrijfstak.

Op deze website geven we enkele grote trends  aan waarvan we denken dat ze het komende decennium gaan bepalen. In onze bespiegelingen presenteren we drie verschillende versies van de wereld in 2025.

Dit zijn geen voorspellingen, het zijn scenario's. Elk scenario is plausibel, maar verschilt radicaal van de tegenwoordige zakelijke omgeving. Het zijn de resultaten van interviews en workshops die zijn uitgevoerd in samenwerking met een doorsnede van het personeel van DS Smith, evenals enkele externe deskundigen. Wij willen u hier graag actief bij betrekken.

Als de scenario's u uitdagen om nieuwe vragen te stellen of u inspiratie geven voor eigen ideeën, neem dan a.u.b. contact met ons op. Want wij willen in de toekomst niet louter floreren, maar een van de bedrijven zijn die de toekomst mede vormgeeft.

Wilt u het volledige verslag downloaden?