Nieuwe Managing Directors voor Recycling & Paper

Michael Orye komt bij het bedrijf als Managing Director voor European Recycling en Rogier Gerritsen stapt over naar een nieuwe functie als Managing Director van Paper in Europa

Orye heeft uitgebreide ervaring in de verpakkingsindustrie en heeft een staat van dienst in een circulaire manier van werken. Orye komt over vanuit het voedselverpakkingsbedrijf Faerch AS, waar hij werkte als CEO voor Centraal Europa & Recycling. Hij heeft ook senior functies bekleed bij andere grote bedrijven in de sector, waaronder Huhtamaki, waar hij werkte als Executive Vice President, en Amcor, waar hij het grootste deel van zijn carrière een belangrijke rol speelde in de groei van het bedrijf in meerdere markten in de Verenigde Staten en Europa.

DS Smith bevindt zich in een unieke positie om de industrie vorm te geven en de overgang naar de circulaire economie te leiden. Het is een zeer spannende tijd om bij het bedrijf te komen .

Michael Orye
Managing Director voor European Recycling

Terwijl Orye bij het bedrijf komt werken, zal Rogier Gerritsen, die voorheen de recyclingfunctie bekleedde, zich richten op zijn nieuwe rol als Managing Director van Paper in Europa. Gerritsen kwam in 2012 bij DS Smith toen het bedrijf SCA Packaging overnam en sindsdien senior functies bekleedde in zowel de Paper- als de Recycling Divisions, waaronder Paper Cluster Director voor North Cluster en meest recentelijk Managing Director voor Recycling Europe.

Het is van vitaal belang dat onze papier- en recyclingactiviteiten hand in hand gaan, en ik kijk ernaar uit om opnieuw te werken de Paper Division te ondersteunen in een tijd waarin de vraag naar duurzame, op vezels gebaseerde verpakkingsoplossingen groeit

Rogier Gerritsen
Managing Director van Paper in Europa

Tijdens zijn carrière bij DS Smith heeft hij een schat aan kennis en ervaring opgedaan over het volledige spectrum van duurzame papier- en verpakkingsproductie en zal hij nu verantwoordelijk zijn voor de 13 papierfabrieken van het bedrijf in Europa. Zowel Orye als Gerritsen zullen rapporteren aan Niels Flierman, MD Paper, Recycling en Capex.