collaborative-approach2.jpg

Gezamenlijke doelen en uitdagingen

Door samen te werken ontwikkelen we inzicht, voor verpakkingen die u helpen bij het vergroten van uw omzet, het verlagen van uw kosten en het beheersen van uw bedrijfsrisico's.

One-size-fits-all verpakkingen werken nooit.

Integendeel, goede verpakkingen zijn op maat gesneden.  Het biedt u de juiste resultaten in elke schakel van de supply chain, of u nu uw klanten wilt binden, klanten wilt aantrekken, de beschikbaarheid wilt verbeteren, productbeschadiging wilt voorkomen of de distributiekosten wilt verlagen. 

Dit noemen wij Supply Cycle Thinking.  De juiste verpakking bereikt continu resultaat, elke keer weer, iedere keer dat u uw product verpakt.

Dit is wat we doen, elke dag, overal. Wij noemen het PackRight.  Het is onze manier van werken. Wij werken samen met u, om u te helpen de resultaten te bereiken die u wilt. 

Om de PackRight aanpak zo succesvol mogelijk te maken, hebben we een aantal innovatieve hulpmiddelen en faciliteiten geïntroduceerd, met inbegrip van onze Impact en PackRight Centres. 

Een Impact Centre workshop, aangepast aan uw specifieke behoeften, is een unieke ervaring die u in staat stelt de verpakking aan te raken, te voelen en te zien, tijdens elke fase van de supply chain.  Onze PackRight Centres garanderen samenwerking tijdens interactieve sessies, om die verpakking te helpen definiëren die u het grootste voordeel biedt. Aan de hand van duidelijk gedefinieerde succescriteria zal ons toegewijde team van experts, ondersteund door geavanceerde instrumenten, uw ideale verpakking ontwikkelen en afleveren.

De zoektocht naar uw ideale verpakking volgt ons ontwikkelingsproces in vier stappen

insights-featured3.jpg

Wij identificeren uw prioriteiten en analyseren wat de verpakking moet doen bij elk raakpunt en in elke functie

pack-development.jpg

Wij ontwikkelen samen creatieve ideeën, wij toetsen deze ideeën aan alternatieven en wij verfijnen het concept

review-validate.jpg

Wij testen het voorstel en valideren het samen met u

implement.jpg

Uw verpakking gaat in productie en wordt bij u geleverd! Wij zorgen voor de opvolging om te garanderen dat uw verwachtingen worden ingelost

Een sterk en groeiend netwerk van Impact en PackRight Centres in heel Europa

  • Contact
  • Services
  • More