Succes na succes opstapelen!

Of u nu Retail Ready Packaging (RRP) of display units wilt stapelen, op een voet of in het schap, Trayzer® helpt consumenten om uw product te zien en uw presentatie te laten opvallen. Wanneer consumenten iets gemakkelijker opmerken, stijgt uw omzet!

Flexibele, dynamische promoties

Trayzer® is een flexibel en dynamisch campagnemiddel. Trayzer® biedt de juiste opties voor verschillende winkelformaten, voorpleinen, cash en carry, supermarkten of hypermarkten, of voor meerdere formaten. Voorbeeld:

  • ElkeTrayzer® kan op een andere worden gestapeld. Het is ideaal voor impulsinkopen of lanceringen, ongeacht of u nu een enkel product promoot of een co-promotie met verschillende artikelen organiseert.
  • Zelfs in een volledige stapel is het product dankzij Trayzer® op elke hoogte goed te zien. De klant kan er gemakkelijk bij en het meenemen.
  • Trayzer® past bij verschillende merchandisingplatforms, zoals kwart- of halve pallets, in de hele toeleverketen

On shelf en multi-kanaal opties

On shelf biedt Trayzer® belangrijke nieuwe opties wanneer:

  • U een gemeenschappelijke verpakking nodig hebt om meerdere kanalen te bedienen, zowel on als off shelf
  • Het product wordt on shelf in uw retailkanalen gestapeld, in retail ready verpakking

Effectief in verpakking en distributie

De Trayzer®-familie is geschikt voor handmatige of volledig geautomatiseerde verpakkingen. Voor toepassingen met stijgend volume zijn eenvoudige apparaten beschikbaar om de verpakkingssnelheid op te drijven.

Een eenvoudig deksel (of algemene bescherming voor vooraf verpakte, gestapelde units) beschermt uw product tijdens het transport, wat een optimale impact bij aankomst in de winkel garandeert.

Help consumenten bij hun inkopen met Trayzer®!