Onze belofte

Wij focussen op wat uw bedrijf nodig heeft om uw omzet te verhogen, uw kosten te verlagen, uw risico's te beheersen en helpen u in de transitie naar de circulaire economie met duurzame verpakkingen.

Met onze unieke aanpak, werken onze verpakkingsspecialisten nauw met elke klant samen om verpakkingen te specificeren en te ontwerpen die concrete resultaten behalen - meer omzet, lagere kosten, beheersing van uw risico's en een duurzame bedrijfsvoering. Dit betekent:

  • Inzicht geven in de manier waarop verpakkingen uw marketing activiteiten ondersteunen
  • Producten beschermen en afval minimaliseren
  • Optimaal gebruik maken van ruimte tijdens verpakken, opslag en distributie
  • Inspelen op veranderingen in de markt en zorgen dat u 'future proof' bent
  • Vat krijgen op recycling

Of we nu werken aan één onderdeel van uw supply chain of elke schakel in de keten aanpakken, de resultaten zien we keer op keer, elke keer dat uw product verpakt wordt - we noemen dit Supply Cycle Thinking.

imagesqwo.png

Om meer voordelen uit uw golfkartonnen verpakkingen te halen, krijgt u toegang tot een breed assortiment aan materialen, onze uitgebreide design mogelijkheden en druktechnieken. En, met know-how en productielocaties in meer dan 30 landen, kunnen we u helpen waar u ook actief bent.

ONZE PACKAGING STRATEGISTS LEVEREN RESULTATEN:

Wij helpen u meer te verkopen door middel van verpakkingen
Increasing your sales

WIJ HELPEN U MEER TE VERKOPEN DOOR MIDDEL VAN VERPAKKINGEN

Verpakkingen die u helpen meer te verkopen

Shoppers staan erop het product dat zij willen hebben meteen te vinden, zelfs in overvolle schappen van supermarkten. Soms kopen ze iets nieuws of handelen ze impulsief. Hoe dan ook, de juiste verpakking maakt een enorm verschil - zal het winkelend publiek een merk herkennen, het product vinden en het kopen?

Design en kleur zorgen voor herkenning en resultaten. Onze uitgebreide investeringen in software en kleurcontrole ondersteunen de merkbekendheid en consistentie, bij meerdere promoties en winkelformaten. Dat is van vitaal belang voor onze klanten, samen met inventieve POS, voor merkcommunicatie en succesvolle lanceringen.

Maar dat is niet alles.

Met verpakkingen kan veel meer worden bereikt, van het mogelijk maken van groei in snel ontwikkelende verkoopkanalen, tot het omgaan met snelle veranderingen in traditionele winkelformaten en het versterken van de beschikbaarheid in de winkel.

Onze klanten vertellen ons dat beschikbaarheid van cruciaal belang is. Uit onderzoek van de IGD blijkt zelfs dat 37% van de klanten een ander merk zal kopen als het door hen gekozen product niet in het schap te vinden is.

Alle bedrijven hebben verkoop nodig. Het is hun levensader. Wij hebben een uitstekende staat van dienst in het helpen van klanten om succesvol te zijn, door middel van scherpe omzetgroei, succesvolle productlanceringen, uitstekende promoties, categorieleiderschap en nog veel meer.

Als u wilt weten hoe wij u kunnen helpen meer te verkopen, neem dan contact met ons op of lees meer over de klanten die wij al helpen.

Wij helpen u kosten te besparen door middel van innovatieve verpakkingen
Reducing your costs

WIJ HELPEN U KOSTEN TE BESPAREN DOOR MIDDEL VAN INNOVATIEVE VERPAKKINGEN

Verpakkingen om uw bedrijfskosten te verlagen

Elke dag, helpen wij onze klanten onnodige kosten weg te halen. Dat is de kracht van slimme verpakkingen, ze drijven efficiëntie doorheen elke stap in de supply chain.

Of de nieuwe ontwerpen nu de productiviteit op de inpaklijn verhogen, beter beschermen tegen schade of optimaal gebruik maken van ruimte, we gaan om met kosten van onze klant alsof het ons eigen geld was.

In feite kan slim gebruik van ruimte uitzonderlijke kansen bieden. Iedere keer dat een verpakking palletbeladingen en distributie optimaliseert, is er minder magazijnruimte nodig, minder handling en halen we vrachtwagens van de weg.

En het gaat nog verder.

Onze flexibele manier van denken over verpakkingen helpt FMCG, B2B en industriële klanten kostenefficiënt in te spelen op onvoorziene veranderingen in hun supply chain..

Tegelijk kijken we ook naar de essentiële zaken om tot een betrouwbare verpakking te komen, die zo belangrijk zijn bij een succesvol partnerschap.

Door voortdurend te investeren in designers, ingenieurs, specialisten en de juiste technologieën, zoeken we steeds grotere supply chain efficientie voor onze klanten. Onze 'Packaging Strategists', noemen dit 'Supply Cycle Thinking', omdat de resultaten elke keer weer behaald worden, elke keer uw product verpakt wordt.

Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen de kosten te verminderen door innovatieve verpakkingen, neem dan contact op, of lees verder over de klanten die we al helpen.

 

We helpen uw verpakkingsgerelateerde risico's te beheersen
Managing your risks

WE HELPEN UW VERPAKKINGSGERELATEERDE RISICO'S TE BEHEERSEN

Verpakkingen om u te helpen uw bedrijfsrisico's te beheersen

In snel veranderende wereld zoeken onze klanten naar manieren om risico te beheersen, zich aan de toekomst aan te passen en materialen verstandig te gebruiken. De juiste verpakking maakt een groot verschil, bij het beschermen van uw bedrijf, de naleving van regelgeving en een duurzame bedrijfsvoering.

Als partner van onze klant, onderzoeken wij de invloed die veranderingen op hun bedrijf hebben, in supply chains, verkoopkanalen, in de winkel of online, retailformats of de eisen van hun klanten. Door verpakkingen te ontwerpen die op deze veranderingen inspelen, helpen wij hun verkoop te beschermen en voor te bereiden op de toekomst.

Elke dag helpen wij klanten hun risico's aan te pakken, in de hele supply chain. De juiste verpakking voorkomt verspilling en verlies aan omzet, draagt bij aan goede werkomstandigheden en zorgt ervoor dat regelgeving over voedselveiligheid of andere wettelijke eisen worden nageleefd.

Duurzame praktijken en het beste gebruik van hulpbronnen liggen aan de basis van elk bedrijf. Nooit eerder stond de verpakking zo in het middelpunt van de belangstelling als vandaag. Een duurzame verpakkingsoplossing kan evenveel betekenen voor de reputatie van een merk als de kwaliteit van het product dat het beschermt.

Verpakkingen dragen zoveel bij - bijvoorbeeld, elke keer dat verpakkingen palletladingen en distributie optimaliseren, is er minder opslag nodig, de handling wordt verminderd en de leveringsritten worden van de weg gehaald.

Bovendien zijn verpakkingen uit golfkarton recyclebaar en is DS Smith internationaal leidend op het gebied van recyling van papier en karton. U kunt er zeker van zijn dat onze papieren van verantwoorde oorsprong zijn en dat wij verpakkingen ontwerpen voor optimale betrouwbaarheid, met niet meer materiaal dan nodig.

We bieden praktisch advies, waar u ook gevestigd bent in Europa. Als u graag wil weten hoe we u kunnen helpen risico's te beheersen door verpakkingen, neem contact op of lees verder over klanten die we al helpen. 

 

Wij helpen u in de transitie naar de circulaire economie met duurzame verpakkingen
Making you circular ready

WIJ HELPEN U IN DE TRANSITIE NAAR DE CIRCULAIRE ECONOMIE MET DUURZAME VERPAKKINGEN

Verpakkingen die u helpen in de transitie naar de circulaire economie.

Duurzaamheid heeft een steeds grotere invloed op de aankoopbeslissingen van consumenten. Tegelijkertijd wordt steeds meer verwacht dat bedrijven hun impact op de wereld verminderen en waar mogelijk een positieve impact creëren voor mens en planeet.

Klanten stellen ambitieuzere duurzaamheidsdoelen en zoeken naar manieren om circulaire principes in hun gehele supply chain te integreren.

Met behulp van onze expertise, producten en diensten kunnen wij u helpen uw verpakkingsgerelateerde uitdagingen op het gebied van de circulaire economie aan te pakken.

Door onze Circular Design Principles toe te passen in het verpakkings-ontwerpproces creëren wij verpakkingsoplossingen die u helpen uw duurzaamheidsambities waar te maken en klaar te zijn voor de circulaire economie.

En nu kunt u ook de circulariteitsprestaties meten.

Onze Circular Design Metrics maakt het mogelijk om de circulariteitsprestaties van elk verpakkingsontwerp te zien, de impact van ontwerpbeslissingen te vergelijken en op circulariteitsprestaties te sturen.

Wij helpen u met meer circulaire verpakkingsoplossingen door ons te richten op vijf gebieden:

  • Recyclebaarheid: Het leveren van 100% recyclebare  verpakkingsoplossingen van papiervezels
  • Optimalisatie van papiervezels: Optimalisatie van elke papiervezel voor elke supply chain
  • Vervanging van kunststoffen: Oplossingen ontwerpen om probleemplastics te vervangen
  • Hergebruik: Meer hergebruik door nieuwe ontwerpen en innovaties
  • Closed loop: Ontwikkeling van gesloten kringloopoplossingen

Als u geïnteresseerd bent in onze Circular Design Principles, onze Circular Design Metrics en hoe wij u met verpakkingen kunnen helpen in de transitie naar de circulaire economie, neem dan contact met ons op.

----

Get in touch with us!

Als u wilt weten hoe wij u kunnen helpen meer te verkopen, hoe u kosten kunt besparen met innovatieve verpakkingen, hoe u risico's kunt beheren met verpakkingen of hoe wij u kunnen helpen met duurzamere verpakkingsoplossingen, neem dan contact met ons op!