corrugatedpallets-kaypal.jpg

KAYPAL® MR

KAYPAL® MR is niet zomaar een golfkartonpallet, het is een innovatieve Europese verzamelservice van DS Smith, ontworpen om meervoudige pickingactiviteiten te verbeteren.

KAYPAL® MR maakt uw fysieke toeleveringsketen nog efficiënter; het verbetert de duurzaamheid en biedt een volledige zichtbaarheid en is duidelijk beter dan alle andere bestaande systemen en aanbiedingen voor het verzamelen van pallets:

  • De kracht van minder complexiteit en meer efficiëntie: Alle partners in de toeleveringsketen hebben baat bij KAYPAL® MR: onze in elkaar passende pallets zijn licht (4 kg), veilig te verplaatsen en erg betrouwbaar.

  • De kracht van minder afval en meer recycling: KAYPAL® MR is volledig afgestemd op uw plannen voor duurzaamheid: onze pallets zijn 100% recyclebaar en hebben een kleinere koolstofvoetafdruk (30% minder dan houten pallets).

  • De kracht van minder kosten en meer winst: KAYPAL® MR biedt volledige zichtbaarheid op uw kosten voor in elkaar passende pallets. Waar in uw toeleveringsketen ze zich ook bevinden, u kunt steeds een accuraat budget opstellen, aangezien er geen verborgen kosten zijn met KAYPAL® MR.

KAYPAL® MR vervult de belofte van DS Smith om u het werk lichter te maken.