packaging-beverages-wine.jpg

Dranken

Het is belangrijk om de basisvereiste van een verpakking niet uit het oog te verliezen: bescherming bieden. Dranken zijn meestal zware producten, waarbij speciale aandacht moet worden besteed aan het transport.

Ze moeten makkelijk te dragen en te gebruiken zijn en het verpakkingsafval moet zo veel mogelijk worden beperkt. De ontwikkeling van verpakkingen voor dit segment vormt dan ook een grotere uitdaging dan ooit.

Tegenwoordig moeten verpakkingen de producten beschermen maar er ook aantrekkelijk uitzien in de winkel. Onze klanten komen dus voor nieuwe uitdagingen te staan.

De huidige ontwikkelingen in druktechnologieën hebben kleinere, maar uiterst kosteneffectieve drukcycli mogelijk gemaakt. Dit leidt tot een erg hoge grafische impact, zowel bij flexo's als litho's.

Steeds meer materialen worden gebruikt, zoals E-flute, met voordelen voor logistiek en bedrukbaarheid. Er wordt ook steeds vaker gebruik gemaakt van 8-kleurendruk en vernis en inkt op metaalbasis. Deze kenmerken creëren nieuwe mogelijkheden voor producten van dranken om golfkartonnen verpakkingen te gebruiken, die meerwaarde bieden in het verkooppunt.

Dankzij onze nauwe samenwerking met distributeurs in de kleinhandel zijn we experts geworden in verpakkingsoplossingen voor alle soorten dranken.

We produceren uiteenlopende verpakkingen, van RRP tot ROP, van inlegbladen tot tassen in dozen. Zo is er steeds een verpakking die past bij de vereisten van uw klanten.