BrewDog lanceert adventskalender voor bier met steun van DS Smith en Glenhaze

Om een e-commerce succes op de meest duurzame manier mogelijk te maken riep BrewDog de hulp in van DS Smith en Glenhaze, Het project team werkte samen om ervoor te zorgen dat 1,5 miljoen blikjes bier en meer dan 66.000 kalenders wereldwijd via de e-commerce kanalen verkocht en verstuurd konden worden.

BrewDog adventskalender voor 24 blikjes bier
Bierbrouwerij BrewDog was vastbesloten om zich niet te laten beperken door lockdowns en nam stappen om zijn adventskalenders voor bier op grootschalige wijze online te verkopen zodat iedereen thuis kan aftellen tot kerstmis.

In samenwerking met DS Smith produceerde het zijn bier-adventskalenders op veel grotere schaal dan ooit tevoren. De adventskalender wordt exclusief via de BrewDog website verkocht en bevat 24 blikjes bier uit het gehele BrewDog assortiment, waaronder 15 nieuwe bieren die dit jaar gelanceerd zijn, 6 online exclusieve bieren en 2 advent exclusieve bieren.


Voor de oplossing werd nauw samengewerkt met de ontwerpers van DS Smith om in lijn te blijven met de Circular Design Principles, waaronder een beperking op het gebruik van extra materialen in de verpakking en een ontwerp dat is ontworpen voor maximale efficiëntie in de e-commerce supply chain. Daarnaast profiteerde de samenwerking van de expertise van Glenhaze en zijn lange geschiedenis van accreditatie van milieunormen.

Neem contact op voor meer informatie