pharmaceutical-challenges-in-china.jpg

Webinar: Chinese uitdagingen voor de farmaceutische industrie

Donderdag 27 Juni 2019, 10:00 uur; duur: 30 Minuten

China is uitgegroeid tot een van 's werelds belangrijkste drivers voor wereldwijde consumptie en productie van producten (6,6% BBP-stijging in 2018). Met een stijgend vrij besteedbaar inkomen en een vergrijzende bevolking is de vraag naar volksgezondheidsproducten en -diensten in het land enorm.

Deze enorme vraag is echter ook gericht op namaakproducten, waardoor het bewustzijn van de kwaliteit toeneemt. Het benodigd inzicht in de sectorontwikkelingen wordt nu meer dan ooit strategisch. Grote farmaceutische spelers die China binnenkomen, moeten een aantal specifieke uitdagingen overwinnen en kunnen niet vertrouwen op hun gebruikelijke strategieën in de westerse economieën.

DS Smith heeft een gespecialiseerde businessunit Pharmaceutical & Medical, bestaande uit een teamvan strategen en biedt met een unieke value proposition een reeks oplossingen voor elke schakel van de supply chain, wereldwijd, inclusief China.

MELD JE HIER AAN

Neem deel aan de webinar en mis niet de kans om meer te weten te komen over:

  • Uitdagingen en ontwikkelingen in Pharma wereldwijd
  • Situatie in China
  • The Pharma Players in China
  • Pharma Packaging in China
  • DS Smith-oplossingen voor de farmaceutische verpakkingsmarkt

Sprekers :

Komt dit tijdstip niet uit? Geen probleem, registreer gerust.Na afloop van de webinaar ontvang je een link om de recordings achteraf alsnog te bekijken.

MELD JE HIER AAN