Totale bescherming voor fiestendragers

DS Smith ontwikkelt innovatieve recycleerbare transportverpakking voor fietsendragers

DS Smith heeft een milieuvriendelijke golfkartonnen transportverpakking voor eenmalig gebruik ontwikkeld voor fietsendragers op auto's. De verpakking beschermt het product en voldoet aan alle eisen voor intern transport bij klanten. De verpakking werd ontworpen als oplossing uit één materiaal, zonder piepschuim of schuimplastic bekleding, en kan zonder enig probleem worden verwijderd en gerecycled. 

The Power of Less

DS Smith doet zijn motto 'The Power of Less' alle eer aan met deze verpakkingsoplossing die geoptimaliseerd werd voor eenmalig gebruik bij verzending en intern transport van dubbele fietsendragers, in samenwerking met Uebler, fabrikant van kwalitatieve fietsendragers. De fietsendrager wordt stevig bevestigd in de doos tussen twee lagen golfkarton, een laag links en een laag rechts. Bij tests vertoonden de fietsendragers geen enkele vorm van schade, zelfs niet na een val van 60 cm (norm van UPS).

Binnenin past elke laag golfkarton perfect, zowel links als rechts, dankzij speciale gaten in de lagen. Zo hoeft de verpakker zich geen zorgen te maken over verschillende versies van de verpakking. En zo worden ook de opslag en administratieve inspanningen tot een minimum herleid. De lagen kunnen snel en eenvoudig worden opgezet en dankzij de vergrendeling is bevestiging aan de fietsendrager eenvoudiger dan ooit. Er is geen extra verpakkingsmateriaal of hulpmiddelen zoals plakband nodig voor de plaatsing, bij bevestiging worden de lagen gewoon vastgeklemd aan de fietsendrager. Intern transport bij klanten gebeurt rechtop zonder extra doos rond de verpakking. Het systeem wordt ook gebruikt voor fietsendragers voor 3 of 4 fietsen.

De verpakking voor eenmalige verzending werd ontworpen als oplossing uit één materiaal, met optimaal en minimaal gebruik van materiaal. Het is onnodig piepschuim of schuimplastic bekleding rond het product aan te brengen. De buitenverpakking kan gewoon worden verwijderd en gerecycled, samen met de lagen golfkarton.

Verpakking voor fietsendragers
DS Smith heeft een milieuvriendelijke golfkartonnen verpakking voor eenmalige verzending ontworpen, als totaaloplossing voor dubbele fietsendragers voor Uebler, fabrikant van kwalitatieve fietsendragers.