Enorm cadeau voor DS Smith

DS Smith overtuigde de jury met de "AFTER EIGHT Deko Geschenk" display, als beste oplossing in de categorie "voeding, items voor dagelijks gebruik en snoepgoed - tijdelijk".

In samenwerking met DS Smith demonstreert Nestlé hoe aantrekkelijk het volledige assortiment van het merk AFTER EIGHT is als topkeuze om cadeau te geven over het hele jaar. Tijdens elke sessie geeft de decoratieve plaatsing van een grote, gouden strik het befaamde merk van snoepgoed een krachtige aanwezigheid in het verkooppunt. Wat dit voor Nestlé zo bijzonder maakt, is dat alleen de displayhoofding moet worden aangepast naargelang de specifieke cadeauperiode. Zo past het display steeds bij de huidige campagne en wordt de hoofding gewoon met vastgelijmd aan de bekleding. Als gevolg kan het display het hele jaar door aanzetten tot impulsaankopen, van Valentijnsdag tot Pasen en van Moederdag tot Kerstmis.

display after eightNet als een cadeautje dat wordt uitgepakt, biedt het display de klant een mooi zicht op het product. Bovendien maakt het display het winkelen makkelijk voor het hele assortiment van AFTER EIGHT. De constructie is uiterst functioneel in alle soorten verkooppunten - als 2x¼-Chep zij-aan-zij of als 2x2¼ Chep rug-aan-rug. Het display van DS Smith Packaging kan worden aangepast aan alle verkoopkanalen en formaten.

"Met deze ontwikkeling tonen we hoe we onze klanten ondersteuning kunnen bieden met uiterst geoptimaliseerde oplossingen voor verkooppunten", vertelt Michael Lamprecht, Sales & Marketing Director D-A-CH bij DS Smith. "De Gold POPAI Award onderstreept dat onze full-service aanpak voor verpakkingsoplossingen en onze focus op innovatie, onze klanten de garantie bieden die ze zoeken op het vlak van uiterst doeltreffende en waardevolle displays in verkooppunten."

Cadeaus voor elke gelegenheid:  Met DS Smith zet Nestlé de aantrekkelijke variëteit van het merk AFTER EIGHT in de kijker als topcadeau voor elke gelegenheid. Specifieke kenmerken: De constructie kan moeiteloos worden gebruikt voor verschillende seizoenscampagnes. Het juiste paneel kan makkelijk met lijm worden bevestigd op het display. Hiervoor kreeg DS Smith de gouden POPAI D-A-CH POS Award 2013.

Neem voor meer informatie contact op met:

Anja Röhrle
DS Smith Packaging
Marketing Manager D-A-CH

Bellingerstraße 7-9
36043 Fulda
Duitsland

Telefoon: +49 661 88-130
anja.roehrle@dssmith.eu