Veilig terug naar school voor De Griftschool mede dankzij anderhalve-meter-producten

Dat afgelopen maanden een turbulente periode is geweest, is wel duidelijk. Nu de kids weer terug naar school zijn en veel bedrijven weer zijn opgestart, zien we een aantal positieve voorbeelden van bedrijven en instellingen die situatie goed en grondig het hoofd hebben geboden. Zo ook basisschool de Griftschool in Woudenberg. De anderhalve-meter producten, geschonken door DS Smith, droegen hier aan bij.

Dat hard werken vruchten aflevert, gaat hier zeker op. Hygiëne en afstand houden werden gewaarborgd en als een van de weinige scholen kon zowel de eindmusical als het schoolkamp doorgaan. En dat bleef niet onopgemerkt. Arie Slob, minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media, bracht in juni een bezoek aan De Griftschool in Woudenberg.

Arie Slob op bezoek bij De Griftschool in Woudenberg 920.jpgBeeldbron: https://griftschool.nl/nieuwsberichten

Zijn speciale interesse ging uit naar basis scholen die een voorbeeld zijn voor anderen na de sluiting van de scholen in maart dit jaar. Tijdens zijn bezoek heeft de minister de school bekeken en uitgebreid gesproken met de kinderen van groep 8 over hoe zij dit bijzondere laatste jaar beleefd hebben.

Dorine de Jong, directrice De Griftschool over de anderhalve meter producten: “We waren blij en verrast toen we de producten geleverd kregen. Ik had niet verwacht dat het er zo mooi uit zou zien.”

De twee desinfectie zuilen zijn geplaatst bij beide ingangen waardoor iedereen gemakkelijk de handen kan desinfecteren bij binnenkomst. Dankzij het transparante scherm kunnen gesprekken met ouders ook door blijven gaan.

Arie Slob op bezoek bij De Griftschool in Woudenberg 920-2.jpg

Meer weten? Neem dan contact op.