FIFTH P Banners_homepage_1000x310px-MK-new.png

Амбалажата претставува еден од најмоќните начини за рекламирање

На купувачите им се допаѓа кога веднаш го наоѓаат производот што го сакаат, дури и на пренатрупани полици во супермаркетите, а понекогаш се убедуваат да купат нешто сосема ново. Како и да е, вистинската амбалажа прави огромна разлика. Според сето ова, како да бидете сигурни дека купувачите не само ќе го препознаат Вашиот производ и бренд, туку и ќе го купат?

Доколку сакате максимално да ја искористите Вашата брановидна амбалажа и воедно максимално да ја истакнете, контактирајте го DS Smith за да ја разгледаме оваа важна точка од маркетингот. Ќе добиете  пристап до нашиот широк спектар на материјали, дизајнерско искуство и техники за печатење. Направете бенефит од континуираните иновации од нашата мрежа на  Impact центри и PackRight центри .  Со знаење и решенија за амбалажа во 30 земји низ Европа, можеме да Ви помогнеме каде и да работите.

*POPAI, Mass Merchant Shopper Engagement Study, 2014 година