Изјава COVID-19

Безбедноста на нашите луѓе е наш прв приоритет и затоа соработуваме со локалните и националните власти за да бидеме во согласност со сите мерки воведени на регионално или национално ниво.

Ние работиме напорно за да ги поддржуваме нашите клиенти низ целиот свет за време на ова тешко време, особено оние што обезбедуваат основни производи, како што се храна и медицински материјали. Во моментов немаме значително нарушување во нашето работење од Коронавирусот и продолжуваме внимателно да ја следиме ситуацијата.

Имаме цврсти планови за да се справиме со ескалацијата на овој проблем и ќе продолжиме да ги одржуваме нашите луѓе и нашите клиенти информирани за какви било случувања.

За сите наши клиенти, за сите прашања во врска со производите и услугите, ве молиме контактирајте го вашиот локален контакт на DS Smith . Ние остануваме посветени на тоа да ви ја доставиме амбалажата и гарантираме за безбедноста на нашите вработени и ги почитуваме локалните насоки во вашата област.