The Power of Less

ШТО ПРАВИМЕ НИЕ

Ние нудиме услуги за рециклирање со помали трошоци, помалку отпад и помала сложеност

Истражете ги нашите услуги за рециклирање

Откријте што DS Smith може да направи за вас

Рециклирањето во фокус

focus-definingthebalance3.jpg

Defining the balance in Recycling REPORT

Извештајот дава увид за начинот на кој претпријатијата може да се фокусираат на генерирањето квалитетни материјали за рециклирање (англиска верзија).

Преземете го нашиот извештај
The Power Of Less

'The Power of Less' report

Oвој извештај дава информации за начинот на кој претпријатијата може да го насочат отпадот за да овозможат циркуларна економија (англиска верзија).

Преземете примерок овде

Новости