Afval en vervuiling verminderen

We streven naar 'zero waste to landfill' tegen 2030

Pollution banner.JPGWe gebruiken verpakkingen om de circulaire economie mogelijk te maken door de supply chains te verkorten en te vereenvoudigen. We willen ervoor zorgen dat verpakkingen niet alleen een goed voorbeeld zijn, maar ook de weg wijzen naar een circulaire economie op schaal.

NOW... 

Tegen 2025 halen we 1 miljard stuks probleem-plastic uit de supermarkt schappen.

Hoe?

  • Het blijven bevorderen van onze strategie om probleemplastic te vervangen bij onze belangrijkste marktsegmenten en afnemers
  • Top 10 van moeilijk te recyclen items identificeren en hier oplossingen voor vinden
  • Optimalisatie van het transport door oplossingen te ontwikkelen voor het verwijderen van 'empty space' tijdens het transport.

 

NEXT...

Ons doel is om tegen 2030 verpakkingen en recycling te gebruiken om een circulaire economie mogelijk te maken door probleemplastic te vervangen, koolstofemissie door klanten terug te dringen en verpakkingsafval van consumenten te elimineren.

Hoe?

  • We zullen nieuwe bedrijfsmodellen creëren om de de toename van e-commerce afval tegen te gaan
  • We zullen nieuwe materialen onderzoeken en ontdekken

Download nu ons rapport en ontdek hoe onze nieuwe strategie ons in staat stelt probleemplastics uit de supermarkt schappen te halen, CO2-emissies in supply chains te reduceren, innovatieve verpakkings- & recyclingoplossingen te bieden en meer mensen te betrekken bij de circulaire economie.

CASE STUDY

Samenwerken met Aquapak om de plastic-crisis in de wereld op te lossen

Aquapak Hydropol.jpg

Elk jaar komt er minstens 8 miljoen ton plastic in de wereldzeeën terecht. Ons Research & Development Team werkt samen met Aquapak, een fabrikant van niet-toxische, oceaan-veilige, oplosbare polymeren om een nieuw, duurzaam polymeer te produceren - HydropolTM . Een innovatieve oplossing voor het probleem van gecombineerde materialen in de supermarkt, FMCG en e-commerce verpakkingen. Met Hydropol™ gecoate papieren hebben een hoge treksterkte, scheur- en perforatieweerstand en goede barrière-eigenschappen tegen vet en gassen. Het kan worden gebruikt voor:

  • Plastic laminaatfolie
  • Transprarante vensters in verpakkingen
  • Papiercoating

Hydropol™ is 100% biologisch afbreekbaar, warm/heet wateroplosbaar, vormt geen schadelijke microplastics en is oceaan-veilig. Het kan samen met de papierrecyclingstroom worden herverpulverd zonder dat dit negatieve gevolgen heeft voor het verminderen van plastic afval, stortplaatsen of andere verwijderingskosten.

 

HOE WE ONZE 'PURPOSE' TOEPASSEN

Wij stellen duurzaamheid centraal

We kunnen binnen 14 dagen kartonnen verpakkingen maken, produceren, verzamelen en recyclen. We zijn ambitieus in het gebruik van innovatie om enkele van 's werelds meest complexe duurzaamheidsuitdagingen aan te pakken.

Samen innoveren

We pakken grote uitdagingen in het geheel aan en niet slechts één onderdeel om antwoorden te vinden die anders buiten bereik zouden liggen. Van ontwerp tot productie en van levering tot recycling bieden wij onze klanten een gezamenlijke oplossing die duurzaam is voor iedereen.