Changing Landscapes – Trends Report 2022

Vårt motto lyder ”Redefining Packaging for a Changing World”. Vi holder alltid øyne og ører åpne for globale endringer i hvordan vi lever, arbeider, forbruker og samhandler med hverandre.

Spol frem i tid med vår spennende interaktive trendrapport ”Changing Landscapes”. I den ser vi nærmere på tre makroøkonomiske trender som skaper store endringer i dag: Klimaendringer, Hyperoppkobling og Generasjon Zs fremvekst. Se hvordan etablerte normer faller bort og hva som erstatter dem. Se påvirkningen på emballasje for de kommende 5–10 årene når vi ser den fysiske og digitale verden smelte sammen.

Kan emballasje som forsvinner, bremse klimaendringene?

Branner, flommer, tørke ... Konsekvensene av klimaendringene finnes rundt oss og alle bedrifter må legge om og bidra til å bygge en mer bærekraftig verden.

Vår rapport utforsker hvordan sirkulære strategier, nye materialer og emballasjeoptimering kan gi svar. Vi kommer til å undersøke noen av de fantastiske innovasjonene som utvikles for å bekjempe klimaendringene – inklusive emballasje som faktisk forsvinner. 

Klar for å gjøre forretninger i ”metaverset”?

I 2025 kan over 50 milliarder enheter være koblet til Industrial Internet of Things (IIoT).

Kommer dette å påskynde flyttingen til smarte fabrikker? Kan AI og mennesker gå sammen for å forbedre ytelsen i produksjons- og butikkmiljøer? 

Vi tar også en titt på metaverset, en svært oppslukende, datadrevet virtuell verden der alle snart kommer til å samles for å omgås, spille, leke, arbeide og shoppe.

Gullalder for Gen Z

Om 5–10 år kommer ”Generasjon Z” til å være den største undergruppen av forbrukere, med enorm kjøpekraft og en kraftfull gruppe online-influensere som veileder dem. 

Last ned rapporten for å finne ut hva som trigger Gen Z, deres innvirkning på eksplosjonen innen netthandel og hvordan bedrifter raskt må tilpasse seg eller oppdage at ikke lenger er relevante. 

De makroøkonomiske trendene som avsløres i vår rapport, kommer til å skape nye utfordringer og nye muligheter til å fornye, tenke annerledes og prøve på nytt hva som er mulig. 

Trends Report 2022

Oppdag hvordan vår fremtidige verden formes ved å laste ned hele rapporten, via skjemaet nedenfor.

Last ned rapporten