Соопштение за медиуми

DS Smith ќе направи целата амбалажа да може да се користи повеќепати и да се рециклира до 2025 година

DS Smith ја издаде годишната Ревизија за одржливоста - и со неа постави амбициозни цели за сите дивизии, како тие за амбалажа, пластика, рециклирање и хартија.

Статија

Системот на DS Smith за изложување на големи производ ги промовира различните чоколади на RITTER SPORT

Стратешките лица за штандови и амбалажи во DS Smith развија шаренолик, варијабилно проширувачки систем за изложување производи со големи димензии според изгледот и чувството што луѓето го имаат за...