shelf-supermarket.jpg

Што претставува центар на влијание?

Дознајте како да го оцените работењето на вашата амбалажа во секоја фаза од циклусот на набавка до моментот на вистина кога купувачот одлучува кој производ да го купи.

Во центарот на влијание создаваме практични средини за да истражиме што може да се постигне со вистинската амбалажа, било да е во продавница, во моментот на вистина со купувачите или во сите фази на пакување, чување и дистрибуција. 

Магацин

МАГАЦИН

Логистика

ЛОГИСТИКА

Малопродажба

МАЛОПРОДАЖБА

Центарот на влијание НЕ е изложбен салон! Тоа е место каде што се истражуваат најдобрите практики за пакување, се зема инспирација од секаде и се применуваат лекциите во секоја допирна точка.  Тоа е место каде што може да погледнете, допрете, почувствувате и видите и на тој начин идеите стануваат јасни и остварливи.

Преку работилници според вашите интереси, нашите стратези за амбалажа ви помагаат да ги предизвикате размислувањето и перцепциите, да видите уште колку многу можете да постигнете со амбалажата.  Заедно, им даваме приоритет на можностите за да се зголеми продажбата, да се намалат трошоците во циклусот на набавка и да се управува со ризиците.  Разговараме за решенија со цел да се реши секој поединечен предизвик. 

Откријте што може да направат центрите на влијание и размислувањето за циклусот на набавка за вашиот бизнис во еден од седумте центри на влијание ширум Европа.

Силна и растечка мрежа од 7 центри на влијание ширум Европа 

  • Contact
  • Services
  • More