O nama

Dolgozzuk ki a helyes stratégiát

  • Teljes körű termékfejlesztési folyamatunk olyan megoldásokat hoz létre, amelyek javítják a teljes ellátási láncot – a robotika és a kifinomult automatizálás elősegítésétől, a szállítás minimalizálásáig.

Gondolkodjunk másként

  • A módszerek, ahogy az anyagokat használjuk, különbözőek – úgy készítjük a terveket, hogy a lehető legkevesebb anyagot használjuk majd fel a lehető legjobb módokon. Ahol valamikor csupán csomagolásokat készítettünk, most bizonyos esetekben alkatrészeket is gyártunk.

Újítsunk együtt

  • A legmodernebb technikákat és a legkorszerűbb szoftvereket használjuk. 3D nyomtatással készülő prototípusokat tudunk biztosítani ügyfeleink számára. A megfelelő teljesítmény biztosítása érdekében korszerű technológiát alkalmazzuk.

Helyezzük a fenntarthatóságot a középpontba

  • Valamennyi másodlagos csomagolásunk újrafelhasználható és újrahasznosítható, így csökkentve az új termékek előállításához szükséges energiát. Elsődleges csomagolásaink – bár felhasználási módjuk miatt nem újrafelhasználhatók – a legjobb fenntartható alternatívát nyújtják a hagyományos csomagoláshoz.