Foam Products

DS SMITH, PLASTICS DIVISION, FOAM PRODUCTS

Foam products is een qualitatieve producent voor een van de grootste autofabrikanten in de wereld. Wij bezitten genoeg kennis en ervaring over het vormen van componenten voor het HVAC, industrie-, voeding en pharmaceutische sectoren.

Onze marktkennis

Onze expertise in EPS en EPP schuim gieten is bekend in een brede waaier van sectoren zoals onder andere: apparatuur, automobiel, polystyreen blokken ( thermische isolatie, drijfvermogen en modellering prototypes ), industrie, consument, Tuinbouw, HVAC, Farmaceutische en Thermisch gecontroleerde verpakking (bederfelijke producten) .

Ontwerpen en testen van producten

Wij brengen het design en het produceren van producten naar het volgende niveau! Met 4 geavanceerde fabrieken in het Verenigd Koninkrijk kunnen uw behoeften qua verpakking en componenten bevredigd worden door ons ervaren Tech Team.

Doelgericht support team

Wij staan onze klanten graag bij voor een op maat gemaakte oplossing te vinden. Om een ​​vlotte overgang van concept tot eindproduct te garanderen wordt persoonlijk aan alle klanten een lid van het sales team toegewezen die u zal begeleiden door ons nieuw product-proces .

Onze merken

DS Smith , Plastics divisie heeft een selectie van schuim gegouten op maat gemaakte onderdeken en verpakkingen onder de bekende merken polystyreenblok , JB Packaging Poly Boxes, Potty Innovations Raised Beds en Cushi Tush Baby Seats