ds-smith-taituri3.jpg

DS Smith: Packaging multinational zoekt machine operators in Tilburg en Eerbeek

DS Smith is een ambitieus bedrijf en dat is te merken ook. We doen het goed en groeien hard. Deze groei is ook zichtbaar in onze vestigingen in Tilburg en Eerbeek. In beide vestigingen gaan we uitbreiden naar een 4-ploegendienst.

Kom je werken als machine operator bij DS Smith Tilburg of Eerbeek?

Wat ga je doen als machine operator? 

In een goedbetaalde 4 ploegendienst ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de productie van golfkarton of voor de verwerking van golfkarton aan één of meerdere machines. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor de productiviteit van de machine en de kwaliteit van de eindproducten. 

 • Je neemt deel aan verbeterprojecten; De Lean filosofie wordt gebruikt om inhoud en gestalte te geven aan continue verbeteren.
 • Meerdere keren per dag houd je je bezig met het omstellen van de machine.
 • Je doet het (preventief) onderhoud aan de machine.
 • Je levert een bijdrage tot het verbeteren van de productiviteit van de machine door in teamverband telkens te streven naar de meest optimale resultaten.

Wat verwachten we van je?

 • Een Mbo-opleiding niveau 2, bij voorkeur richting procesoperator of procestechniek, of aantoonbare ervaring op dit niveau; 
 • Je bent een teamplayer; 
 • Je bent in staat werkzaamheden goed te plannen en de juiste prioriteiten te stellen; 
 • Je bent stressbestendig en volhardend; 
 • Je hebt een flexibele instelling en bent bereid tot overwerk; 
 • Je bent leergierig; 
 • Ervaring in een productie omgeving is een pre; 
 • Gedegen kennis van de Nederlandse taal.

Je hebt een hands on mentaliteit, toont initiatief en je bent in staat om processen continu te verbeteren want als onderdeel van een projectteam werk je mee in verschillende verbeterprojecten. Ga je de uitdaging aan?

Waar kom je te werken? 

DS Smith is met 4 divisies – packaging, paper, plastics en recycling - een toonaangevende leverancier van duurzame verpakkingsoplossingen en met ruim 27.000 collega's in 37 landen werk je mee aan ons succes. Meer weten? Kijk op de DS Smith story

Over Tilburg
In onze vestiging in Tilburg word je onderdeel van een team dat zich heeft gevestigd als de meest toonaangevende leverancier in Europa op het gebied van heavy duty XXL verpakkingen voor de industrie. Het hele bedrijf is gericht op het maximaliseren van de resultaten van onze klanten die voornamelijk actief zijn in de chemie, automotive en machinebouw. Interessant? Kijk dan de DS Smith Tilburg movie

Over Eerbeek
Onze vestiging in Eerbeek is een grote plant en investeerde onlangs fors in golfkarton- en in verwerkingsmachines. Met de bouw van het eerste PackRight centre in Nederland voegde het een extra dimensie toe in de manier waarop samen met de klant verpakkingsoplossingen ontwikkeld worden. Gecertificeerd volgens de hoogste standaarden en zeer efficiënt werkend bedient het voornamelijk klanten in de FMCG en industrie. Nieuwsgierig? 

Ben jij die kanjer die samen met ons het succes vergroot?

Kom je ons team versterken? Ga je de uitdaging aan?