DS Smith win Worldstar Award for innovation

DS Smith is erg trots als winnaar van een award in de prestigieuze Worldstar wedstrijd, met deelnemers uit 33 landen.

De succesvolle 'TiltMaster' verpakking is een innovatief concept voor de detailhandel voor onze gewaardeerde klant Roach Bros. Deze verpakking voldoet perfect aan de behoefte voor een verpakking met zelf-merchandising op de markt en is 100% recyclebaar.

Dankzij het concept in golfkarton, dat reeds een Starpack Award heeft gewonnen, kan het product achterwaarts gekanteld worden uitgestald, zodat het rechtop blijft staan en een maximale impact op de schappen wordt gecreëerd. De kantelfunctie werkt alleen wanneer het deksel is verwijderd, zodat deze verpakking 18% minder opslagruimte en hulpmiddelen voor distributie inneemt in vergelijking met een voorgevormde constructie.

tiltmaster pack klaar voor kleinhandelTony Foster, Sector Director bij DS Smith legt uit: "We zijn verheugd dat we deze wereldwijde award in ontvangst mogen nemen in naam van onze klant en diens merk. Awards demonstreren de capaciteiten van ons ruime assortiment en getuigen van het harde werk en de deskundigheid van onze medewerkers, het succes van onze bedrijfshulpmiddelen PackRight en slimme innovaties zoals de 'Tiltmaster'. We streven ernaar onze klanten vooruit te helpen in het verkooppunt, terwijl we de kosten en koolstofuitstoot in hun toeleveringsketen beperken."