De cirkel sluiten door slim design

Wij streven ernaar om tegen 2030 elke vezel voor elke supply chain te optimaliseren

Design banner.JPG

Het zo lang mogelijk in gebruik houden van materialen is een belangrijke voorwaarde voor de circulaire economie. Het sluiten van de cirkel is onze focus tijdens het ontwerpen van onze producten voor hergebruik en recycling.

NOW... 

Tegen 2023 fabriceren wij 100% herbruikbare of recycleerbare verpakkingen

Hoe?

  • 100% van onze designers trainen in de Circular Design Principles
  • Recyclebaarheid verplicht stellen bij de ontwikkeling van nieuwe producten
  • Voortgang monitoren en onderkennen door middel van een interne certificering

 

NEXT...

Ons doel is dat tegen 2030 al onze verpakkingen gerecycled of hergebruikt worden

Hoe?

  • Downstream traceerbaarheid in kaart brengen van al onze verpakkingen
  • Vaststelling van universele normen voor de term 'recycleerbaar'.’
  • Een actieve rol spelen bij het beïnvloeden/vormen van de recyclinginfrastructuur in markten waar deze minder goed ontwikkeld is

Download nu ons rapport en ontdek hoe onze nieuwe strategie ons in staat stelt probleemplastics uit de supermarkt schappen te halen, CO2-emissies in supply chains te reduceren, innovatieve verpakkings- & recyclingoplossingen te bieden en meer mensen te betrekken bij de circulaire economie.

CASE STUDY

Een volledig controleerbaar closed-loop model voor Laithwaites

laithwaites 2.jpg

Laithwaite's Wine is de nummer 1 in het Verenigd Koninkrijk voor het online kopen van wijn en was een van onze eerste klanten die onze Closed-Loop Certification kreeg. Samen demonstreerden we een volledig controleerbaar en traceerbaar closed-loop model voor hun karton dat aankomt in hun distributiecentrum. We hebben de juiste strategieën ontwikkeld om de kringloop te sluiten op meer dan 1.000 ton kartonverpakkingen, zodat de materialen zo lang mogelijk in de supply chain blijven. Naast het verwijderen van plastic bieden onze vernieuwde verpakkingen bescherming tegen alle schokken en stoten van het koeriersnetwerk.

 

HOE WE ONZE 'PURPOSE' TOEPASSEN

Samen innoveren

We pakken grote uitdagingen in het geheel aan en niet slechts één onderdeel om antwoorden te vinden die anders buiten bereik zouden liggen. Van ontwerp tot productie en van levering tot recycling bieden wij onze klanten een gezamenlijke oplossing die duurzaam is voor iedereen.

De juiste strategieën ontwikkelen

Onze experts werken nauw samen met klanten om hun behoeften te begrijpen. Samen vinden we manieren om te helpen profiteren van de mogelijkheden van vandaag de dag om krachtige producten te leveren.