CO2-reductie stimuleren

We verminderen de impact van onze koolstofuitstoot, jaar na jaar.

Carbon banner.JPG

Reductie van CO2-emissie blijft een belangrijk onderdeel van onze strategie en onze dagdagelijkse activiteiten.

NOW... 

 

Tegen 2030 zullen we onze CO2-emissies verminderen met 30% in vergelijking met het referentieniveau uit 2015.

Hoe?

  • Installatie van LED-verlichting op verschillende locaties levert al een besparing op van 6.201 ton koolstof per jaar.
  • Een nieuwe warmtekrachtcentrale in Kemsley Paper Mill zal naar verwachting een koolstofreductie van 36.000 ton per jaar opleveren.

 

NEXT...

Tegen 2030 reduceren wij onze CO2 emmissies met 30% op eigen productie

Hoe?

  • ISO 50001 integreren in de dagelijkse werkzaamheden op locatie om gedrags- en organisatieveranderingen en naleving te stimuleren
  • Analseren van data om prestaties te begrijpen en best practices uit te wisselen tussen de verschillende productielocaties
  • Het blijven leveren van continue verbetering op het gebied van energie efficientie in al onze locaties
  • Fuel switching zoals bijvoorbeeld energie uit afval en zonneenergie

Download nu ons rapport hier en ontdek hoe onze nieuwe strategie ons in staat stelt probleemplastics uit de supermarkt schappen te halen, CO2-emissies in supply chains te reduceren, innovatieve verpakkings- & recyclingoplossingen te bieden en meer mensen te betrekken bij de circulaire economie.

 

CASE STUDY

Koolstofbesparing door te investeren in onze papierfabrieken

Carbon Case Study.jpgDe klimaatverandering blijft een van de grootste mondiale problemen, na de recente COVID-19-pandemie. We bouwen nu een ultramoderne warmtekrachtkoppelingsinstallatie in onze Kemsley Paper Mill. De nieuwe installatie zal een koolstofreductie van 36.000 ton per jaar mogelijk maken. (Equivalent aan 30.000 middelgrote auto's die meer dan 6.000 mijl per jaar rijden.) Eenmaal in gebruik genomen in 2021, zal het een elektrisch vermogen hebben van c75MW, dat stoom en stroom opwekt voor onze productieprocessen. Met 830kT papier dat elk jaar in Kemsley Paper Mill wordt geproduceerd, zal het de hulpbronnenefficiëntie verder verbeteren en bijdragen aan onze toezegging om de CO2-uitstoot tegen 2030 met 30% te verminderen.

 

HOE WE ONZE 'PURPOSE' TOEPASSEN

Wij stellen duurzaamheid centraal

We kunnen binnen 14 dagen kartonnen verpakkingen maken, produceren, verzamelen en recyclen. We zijn ambitieus in het gebruik van innovatie om enkele van 's werelds meest complexe duurzaamheidsuitdagingen aan te pakken.

De juiste strategieën ontwikkelen

Onze experts werken nauw samen met klanten om hun behoeften te begrijpen. Samen vinden we manieren om te helpen profiteren van de mogelijkheden van vandaag de dag om krachtige producten te leveren.