craft-beer.jpg

Speciaalbier

Bier dat met veel creativiteit en passie is gebrouwen, verdient een verpakking die met smaak is ontworpen. Bij DS Smith brengen wij extra leven in de brouwerij met speciale Craft Beer verpakkingen uit golfkarton.

Ambachtelijkheid én veelzijdigheid

Als toonaangevende producent van golfkartonnen verpakkingen hechten wij net als u aan ambachtelijkheid en veelzijdigheid. Dat ziet u meteen terug in onze verpakkingsoplossingen voor de Craft Beer markt. Of u nu op zoek bent naar omdozen voor 24 flesjes, E-commerce verpakkingen, fustverpakkingen of
naar kleurrijke cadeauverpakkingen, wij hebben óf ontwerpen altijd een design dat perfect aansluit bij het unieke karakter van uw bier.

Duurzame verpakkingen

Vanzelfsprekend ontwerpen wij onze verpakkingen zo duurzaam mogelijk. Als partner van FSC® Nederland werken we uitsluitend met materialen van aantoonbaar duurzame oorsprong.

Kleine én grote series

Wij kunnen uw Craft Beer verpakkingen bovendien zo speciaal maken als u zelf wilt. Geen vorm is ons te complex en geen bedrukking te bont. We zetten die druktechniek in die het beste bij uw product hoort. In sommige gevallen zal dat offset zijn, de andere keer flexodruk of preprint.

Wij hebben de expertise in huis om uw bier de beste bescherming en de juiste beleving mee te geven. In zowel kleine als grote aantallen, van dunne en lichte kwaliteiten tot zwaarder dubbeldik golfkarton.

Neem contact met ons op

Zet nu de kroon op uw werk. Kies voor de speciale Craft Beer verpakkingen van DS Smith en neem contact op