DS Smith Sustainability Award voor e-commerce bedrijven met het mooiste duurzame initiatief

Digital commerce bedrijven die in 2022 een verbeterslag op het gebied van duurzaamheid hebben gerealiseerd, worden aangemoedigd zich aan te melden voor deDS Smith Sustainability Award. Deze prestigieuze duurzaamheid award wordt op donderdag 23 maart tijdens het Shopping Awards gala uitgereikt in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. Bedrijven kunnen zich tot en met 27 januari 2023 aanmelden op basis van een case-inzending.

Stichting Shopping Awards organiseert sinds haar oprichting in 2001 jaarlijks verschillende onafhankelijke award-verkiezingen voor de beste (web)winkelbedrijven van Nederland.
Stichting Shopping Awards organiseert sinds haar oprichting in 2001 jaarlijks verschillende onafhankelijke award-verkiezingen voor de beste (web)winkelbedrijven van Nederland. De speciale vakprijs op het gebied van duurzaamheid wordt uitgereikt door DS Smith

Stichting Shopping Awards organiseert sinds haar oprichting in 2001 jaarlijks verschillende onafhankelijke award-verkiezingen voor de beste (web)winkelbedrijven van Nederland. De speciale vakprijs op het gebied van duurzaamheid wordt uitgereikt door DS Smith. Met deze jaarlijks terugkerende prijs op de Shopping Awards hoopt DS Smith anderen spelers in de e-commerce sector te inspireren om nog meer duurzame stappen te zetten in de transitie naar een meer circulaire economie.

Dit onderstreept Remko Berkhout, Marketing en Communicatie Manager bij DS Smith: “De winnaar van vorig jaar had een inspirerende case die gericht was op de directe katoeninkoop bij de boer. Yumeko, de online webshop voor bedden- en badgoed, heeft de prijs gewonnen omdat het merk zich op alle aspecten inzet om de wereld te veranderen en eco-positief te worden. We hopen ook dit jaar weer veel van dit soort prachtige innovatieve oplossingen voor verduurzaming te zien.”

Bedrijven die kans willen maken op de DS Smith Duurzaamheid Award kunnen zich tot en met 27 januari aanmelden. Genomineerden die voor de prijs tijdens het gala op 23 maart in Grand hotel Huis ter Duin in aanmerking komen worden op 13 februari bekend gemaakt.

Neem contact op voor meer informatie

Remko Berkhout

Remko Berkhout

Marketing & Communications Manager


+31 313 677 911