Afval en vervuiling verminderen

Afval en vervuiling verminderen door circulaire oplossingen.

We gebruiken onze design principles om de circulaire economie mogelijk te maken door de supply chains te verkorten en te vereenvoudigen. Wij willen ervoor zorgen dat verpakkingen niet alleen een goed voorbeeld zijn, maar tevens voorop lopen om de circulaire economie op grotere schaal mogelijk te maken.

NOW... 

Tegen 2025 halen we 1 miljard stuks probleem-plastic uit de supermarkt schappen.

Hoe?

  • Het blijven bevorderen van onze strategie om probleemplastic te vervangen bij onze belangrijkste marktsegmenten en afnemers
  • Top 10 van moeilijk te recyclen items identificeren en hier oplossingen voor vinden
  • Optimalisatie van het transport door oplossingen te ontwikkelen voor het verwijderen van 'empty space' tijdens het transport.

NEXT...

Ons doel is om tegen 2030 verpakkingen en recycling te gebruiken om een circulaire economie mogelijk te maken door probleemplastic te vervangen, koolstofemissie door klanten terug te dringen en verpakkingsafval van consumenten te elimineren.

Hoe?

  • We zullen nieuwe bedrijfsmodellen creëren om de de toename van e-commerce afval tegen te gaan
  • We zullen nieuwe materialen onderzoeken en ontdekken
  • Wij zullen CO2-neutrale verpakkingen aanbieden

Download nu ons rapport en ontdek hoe onze nieuwe strategie ons in staat stelt probleemplastics uit de supermarkt schappen te halen, CO2-emissies in supply chains te reduceren, innovatieve verpakkings- & recyclingoplossingen te bieden en meer mensen te betrekken bij de circulaire economie.

CASESTUDY - Samenwerken met Aquapak om 's werelds plasticvervuilingscrisis op te lossen

Elk jaar komt er minstens 8 miljoen ton plastic in de wereldzeeën terecht. Ons Research & Development Team werkt samen met Aquapak, een fabrikant van niet-toxische, oceaan-veilige, oplosbare polymeren om een nieuw, duurzaam polymeer te produceren - HydropolTM . Een innovatieve oplossing voor het probleem van gecombineerde materialen in de supermarkt, FMCG en e-commerce verpakkingen. Met Hydropol™ gecoate papieren hebben een hoge treksterkte, scheur- en perforatieweerstand en goede barrière-eigenschappen tegen vet en gassen. Het kan worden gebruikt voor:

  • Plastic laminaatfolie
  • Transprarante vensters in verpakkingen
  • Papiercoating

Hydropol™ is 100% biologisch afbreekbaar, warm/heet wateroplosbaar, vormt geen schadelijke microplastics en is oceaan-veilig. Het kan samen met de papierrecyclingstroom worden herverpulverd zonder dat dit negatieve gevolgen heeft voor het verminderen van plastic afval, stortplaatsen of andere verwijderingskosten.

Download ons report lees hier wij door middel van onze 'Now and Next' duurzaamheidsstrategie de industrie en onze afnemers zullen leiden in de transitie naar een circulaire economie.

Neem contact op voor meer informatie