3-fold-containers-foldable-containers

Ducaplast™ inklapbare containers

Driedelige inklapbare containers (FLC) zijn rendabele herbruikbare transportverpakkingen (RTP) voor diverse markten.

Onze Ducaplast™ 3-delige inklapbare containers sluiten perfect aan bij de logistieke behoeften van de toeleveringsketen van onze klanten. Ze zijn duurzaam en modulair, en zijn bovendien ook herbruikbaar en creëren geen afval.

De afdeling Plastics van DS Smith, waar harde verpakkingen worden geproduceerd, is gespecialiseerd in rendabele oplossingen voor herbruikbare transportverpakkingen (RTP) voor diverse markten en de uiteenlopende eindgebruikers van deze markten.

Onze aanpak omvat de volledige toeleveringsketen en zorgt ervoor dat verpakkingsproducenten een efficiënte, zuivere en veilige productie kunnen combineren met een geoptimaliseerde distributie en bevoorrading, om te verzekeren dat hun producten steeds beschikbaar zijn en voldoen aan de vereisten – wat op zijn beurt leidt tot meer klantentevredenheid en verkoop.

De deksels en pallets van onze containers worden geproduceerd met een dubbele laag thermisch gevormd HDPE. Akylux® of Akyboard® hoezen kunnen perfect aangepast worden aan de container of de gewenste sterkte. Hieronder ziet u onze producten onderverdeeld in optimale retours om de logistieke kosten te drukken, retours per stuk voor eenvoudige verwerking van containers en betere ergonomie voor gebruiksgemak.

Overzicht van onze containers

 Optimale retoursRetours per stukBetere ergonomie
Uni-Pak®            x    
Uni-Pak® 1610/ 1912            x    
Uni-Pak® V3            x          x                 x
C-Pak            x  
G-Pak            x  
K-Pak            x                x
Modular-Pak            x                x
Stack-UP            x                x
6-Seconds                    x