Corrugated Plastic Solutions
construction-market.jpg

Constructie

Geëxtrudeerde polycarbonaat platen kunnen omgevormd worden tot energiezuinig oplossingen

Energiezuinige oplossingen voor onder andere dak- en muurbedekking...

Geëxtrudeerde polypropyleen en polycarbonaat producten kunnen bewerkt worden tot tal van verschillende producten. Ze zijn licht, kostenbesparend, recycleerbaar en herbruikbaar.

Deze makkelijk te bewerken producten kunnen perfect aangepast worden aan de eisen van de constructiesector:

Bouw

Dankzij onze expertise door samenwerking met professionals in de bouwsector, hebben we vele oplossingen ontwikkeld die voor uw bouwprojecten gebruikt kunnen worden.

Ons productassortiment met dubbelwandige polycarbonaat platen voor dak- en muurbedekking en beglazing van industriële gebouwen zijn helemaal conform de eisen voor thermisch isolatie en lichttransmissie.

Het ontwerp van onze polycarbonaat modules is geschikt voor de eisen bij nieuwbouw of renovatie, voor diverse toepassingen op bouwwerven.

Ze kunnen probleemloos producten van hout, karton, polystyreen en folie vervangen en bieden bovendien extra voordelen wat de hardheid, het gebruiksgemak en respect voor het milieu betreft.

Onze polypropyleen platen kunnen omgevormd worden tot bekisting voor leidingen. Deze bekisting wordt gebruikt om leidingen en buizen te leggen voordat beton wordt gegoten.