за добри резултати потребен е добар стратег за амбалажа

Се фокусираме на вашите деловни потреби за зголемена продажба, намалени трошоци и за управување со ризикот.

Повеќе

Штандовите на DS Smith помагаат да се подобри продажбата на кафето KRÜGER

Изгледот  на штандот  овозожува зголемено внимание и подобра продажба на производите.

Откријте го примамливото решение на штандот

Елиминирање на отпадот од амбалажата

Амбалажата развиена за Schneider Electric го намалува отпадот и трошоците за пакување.

Како го направивме тоа

DS SMITH и помага на SMARTMAT да ја задржи храната свежа

Новата робусна амбалажа е направена ја заштити храната при транспорт.

Испорака на посвежи производи за Smartmat
  • Зголемена продажба
  • Намалени трошоци
  • Управување со ризик

Ние им помагаме на нашите клиенти да постигнат

Фокус

Annual-report-focus.jpg

ДС Смит го објави својот годишен извештај 2015

Нашиот годишен репорт ја демонстрира вредноста која ние ја додаваме на циклусот за снабдување на нашите потрошувачи како "Supply Cycle Strategist"

Нашиот годишен репорт 2015
impact-centre-gent.jpg

Отворен нов импакт центар во гент за регионот бенелукс

Шестиот импакт центар се отвара во Гент, место каде можеме да им го покажеме на нашите потрошувачи од Бенелукс ефектот на амбалажата во вкупниот циклус на снабдување.

Повеќе за импакт центарот
Blunham-Factory-Focus.jpg

ДС Смит инвестираше во најновата технологија за снабдување со картонски плочи

Дивизијата за амбалажа на ДС Смит во Англија направи голема инвестиција во делот за снабдување со картонски плочи.

Повисок квалитет за потрошувачите

Новости