AIR Banners_homepage_2000x850px v MK.png

Ние им помагаме на нашите клиенти да постигнат

Фокус

Annual-report-focus.jpg

ДС Смит го објави својот годишен извештај 2015

Нашиот годишен репорт ја демонстрира вредноста која ние ја додаваме на циклусот за снабдување на нашите потрошувачи како "Supply Cycle Strategist"

Нашиот годишен репорт 2015
impact-centre-gent.jpg

Отворен нов импакт центар во гент за регионот бенелукс

Шестиот импакт центар се отвара во Гент, место каде можеме да им го покажеме на нашите потрошувачи од Бенелукс ефектот на амбалажата во вкупниот циклус на снабдување.

Повеќе за импакт центарот
Blunham-Factory-Focus.jpg

ДС Смит инвестираше во најновата технологија за снабдување со картонски плочи

Дивизијата за амбалажа на ДС Смит во Англија направи голема инвестиција во делот за снабдување со картонски плочи.

Повисок квалитет за потрошувачите

Новости